Rompenaer, Bouwnummer 47

Koopprijs

€ 379.500

Woonoppervlakte

104 m2

Kaveloppervlak

211 m2

Omschrijving

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER
De verkoop is gestart! Je kan je nog inschrijven tot woensdag 11 september 2024, 12.00 uur.

ONLINE INSCHRIJVEN
Heb jij interesse in één van de woningen of bouwkavels? Inschrijven hiervoor kan online vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 11 september 2024, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn hieronder op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis is te vinden. Na de sluitingsdatum worden alle woningen toegewezen aan de gelukkigen.

WONINGTYPE ROMPENAAR
3 toekomstgerichte eengezinswoningen op bouwnummers 46, 47, 47A

BEGANE GROND
Dit is geen vakantiewoning, maar ademt wel het relaxte vrijetijdsgevoel. Hier ben je klaar voor de volgende levensfase. De woning is al praktisch ingedeeld, maar kan aangepast worden met bijvoorbeeld een tweede badkamer, luxe keuken of verlenging. Standaard zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein (de tussenwoning heeft één parkeerplaats) en een houten berging. Weer of geen weer, van je ochtendkoffie of avonddrankje geniet je met uitzicht op het water! De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 104 m2 en een kaveloppervlakte van circa 211 m2 t/m circa 262 m2.

HOEKWONINGEN
Modelwoning Rompenaer is een ruime, duurzame woning met zowel een badkamer als een slaapkamer op de begane grond, waardoor je optimaal voorbereid bent op de toekomst. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek, terwijl de tuinzijde de ideale plek is voor je nieuwe keuken.
De woning heeft een breedte van 6,84 meter en een diepte van 10,14 meter. Droom je van een ruime woonkamer aan de waterzijde? Dat kan! Laat je woning spiegelen. Zo wordt de straatzijde van de woning de plek voor je toekomstige woonkeuken en creëer je een prachtige watergerichte woonkamer.
Op de verdieping bevindt zich een ideale ruimte voor opslag of een fijne werkplek. Hier zijn ook de technische installaties geplaatst. De bergzolder is toegankelijk via een vlizotrap.
Je kunt optioneel kiezen voor één of twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Bekijk de verkooptekeningen voor het aantal zonnepanelen, de precieze locatie en de grootte van de technische installaties.

TUSSENWONING
De tussenwoning van woningmodel Rompenear is 6,60 meter breed en 10,14 meter diep. Het is een ruime en duurzame woning met zowel een badkamer als een slaapkamer op de begane grond, waardoor je optimaal bent voorbereid op de toekomst. Aan de straatzijde is er ruimte voor een gezellige zithoek, terwijl de tuinzijde de ideale plek biedt voor je nieuwe keuken. Droom je van een ruime woonkamer aan de waterzijde? Dat kan! Laat je woning spiegelen. Zo wordt de straatzijde van de woning de plek voor je toekomstige woonkeuken en creëer je een prachtige watergerichte woonkamer.
Op de verdieping bevindt zich een ideale ruimte voor opslag of een fijne werkplek. Hier zijn ook de technische installaties geplaatst. De bergzolder is toegankelijk via een vlizotrap.
Je kunt optioneel kiezen voor één of twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Bekijk de verkooptekeningen voor het aantal zonnepanelen, de precieze locatie en de grootte van de technische installaties.

Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze kopersbegeleider om de mogelijkheden te bespreken.


KENMERKEN WONINGEN:
Al deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:
-Inclusief keukencheque t.w.v. € 2.500,00
-Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
-Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
-Inclusief zonnepanelen
-Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
-Inclusief triple glas in de complete woning (met uitzondering van eventueel vierpansdakraam)
-Inclusief houten bergingen met sedum(groene) daken in de achtertuin
-Inclusief mogelijkheid om twee auto's te parkeren op de eigen oprit (bouwnr 46 en 47A) / Eén auto op eigen terrein (bouwnummer 47)
-Inclusief houten pergola
-Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel
-Energieneutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
-Wonen op een unieke locatie in het mooiste dorp van Nederland.

MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Dat houdt onder andere in dat je voor de aankoop van een nieuwbouwwoning méér mag lenen. De extra leencapaciteit voor de woningen in Munster bedraagt maar liefst € 40.000,-. Dit is goed nieuws voor als je interesse hebt in één van de beschikbare woningen in het nieuwbouwplan Munster.

Energielabel is bepalend bij hypotheekverstrekkingen
Één van de wijzigingen is dat vanaf 1 januari 2024 het energielabel van je woning leidend is bij de hypotheekverstrekking. Hoe beter het energielabel is, hoe meer leenruimte je kunt krijgen. De woningen in Munster zijn voorzien van triple glas, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Mede hierdoor zijn de woningen energieneutraal en hebben een voorlopig energielabel van A++++. Aanvullende meerwerkopties kunnen invloed hebben op het energielabel van de basiswoning.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 379.500
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Geschakelde woning
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
211 m2
Inhoud
407 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Groningen

Groningen

Munster fase 3

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Rompenaer in het project Munster fase 3

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.